Wie ben ik?

Al sinds 1995 werk ik als therapeut en coach. Ik werk met oprechte aandacht, integriteit en compassie.

Zo heb ik al vele mensen vanuit privé- en bedrijfsleven mogen begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en ontspannen leven. De onderwerpen waarmee ik werk gaan over persoonlijke ontwikkeling, je potentieel benutten, depressie, relatieverslaving (ofwel co-dependentie waarin verlatingsangst & bindingsangst een rol spelen), herstel na verslaving, zingeving (het vinden van nieuwe koers na ontslag of burnout), daten als persoonlijke groei met als doel het vinden van een levenspartner, schuldenproblematiek en eenzaamheid.

Ik begeleid ook mensen met een "beperking" zoals bi-polair, adhd, psychose, autisme en andere DSM-V verwijzingen. Een beperking zie ik als een deel van de mens waarbij ik geloof dat het potentieel vele malen groter en sterker kan zijn. Acceptatie en leren hanteren is hierbij ontwikkeling.

Op organisatieniveau werk ik met interim-management, coaching en teamontwikkeling. Hierbij gaat het onder andere over herstel vanuit burnout, outplacement, beter functioneren en loopbaan-begeleiding. Ik werk als erkende scancoach (www.springshift.nl) en biedt individuele sessies om je bewustzijn te vergroten.

Wat doe ik?

Ik luister naar jou en werk actief aan het verminderen van je klachten en het vergroten van je psychologische en fysieke veerkracht.

Het persoonlijke ontwikkeltraject draait niet per se om de klachten. Het zijn jouw kwaliteiten, waarden en gedachten die je gaan helpen. Door keuze uit breed scala aan interventies lever ik maatwerk die bij jouw past. Het gaat om bewustwording en het anders gaan doen en omgaan met jezelf. Zo komen we dichterbij je authenticiteit en ontvouwen we nieuwe mogelijkheden en perspectieven zodat je geluk en gezondheid opnieuw kunt ervaren. Met mij leer je jezelf beter kennen. Je leert je patronen en gedachten, die je op je (oude) plek houden, kennen. De verhalen, die je jezelf verteld, te doorzien en onderzoekt de invloed van je gezin

van herkomst. Het begint bij herkennen, erkennen en voelen wat jij nodig hebt en dan bewuste keuzes maken voor een andere toekomst. Mijn schatkist bestaat uit een houding van positieve psychologie, neurofysiologie. Ik werk met ontspanningsmethodieken als (pijn)meditatie en ademhalingstechnieken, transactionele analyse, familieopstellingen, EMDR, lichaamswerk, massage, healing), oude tradities als Vision Quest en de zweethutceremonie.

Daarnaast ben ik een erkende scancoach, kijk voor meer informatie op www.scancoaching.nl.

Hoe werk ik?

Het is voor mij altijd maatwerk en na een intake zijn er verschillende begeleidingstrajecten mogelijk: Individuele sessies en in groepen.

De training "Meer Man" start bij minimaal 6 deelnemers in het najaar. Meer Man training: Wil jij doorgroeien als man? Leven vanuit en met een sterk zelfbesef? In deze training onderzoek en ervaar je samen met een groep mannen wat het voor jou betekent om meer man te worden. Een man die makkelijker zijn grenzen aangeeft, eerlijker is en durft te zijn. Een man die geeft zonder continu iets terug te verwachten. Kortom, een man die besluitvaardig is, authentiek voelt, geen moeite heeft met kwetsbaarheid en open staat voor zijn sexualiteit. Een betere vriend, partner en lover dus!

De 7 avonden van 19.30 tot +/-22.00 uur staan in het teken van het verdiepen van jouw mannelijkheid. We starten en eindigen het proces met het maken van een persoonlijke scan (www.scancoaching.com) wat jouw psycho-emotionele staat en diepste imprints zichtbaar maakt. Je ziet op chromosomen niveau wat er speelt;

wat je meedraagt van je vader, je moeder en welke besluiten je als kind hebt genomen. De groep gebruik je ook om te groeien in jouw aandachtspunten. Dat wat op onderbewust niveau speelt, maken we zichtbaar zodat je als man nog meer in je kracht komt en je kan doen wat je hier op aarde te doen staat. Verwacht een gevarieerd programma met lichaamswerk, een zweethut-ceremonie, tools om beter om te gaan met je emoties, stilte oefeningen en een gezamenlijk diner.

 

De investering is 1500 euro inclusief twee scans t.w.v 375 euro.

Extra info praktijk

Waar geloof ik in?

Geluk ontstaat wanneer je bewuster leeft en open staat voor alles wat het leven met zich meebrengt. Geluk is ook acceptatie. Acceptatie van dat wat je niet kan veranderen. Ik geloof in een eenheid van geest en lichaam. Het lichaam liegt nooit en met een koel hoofd en warm hart leven geeft een mooi balans. Het leven daagt je uit om daar naar toe te groeien ofwel volwassen te worden.

Gerrald Nieboer

Bedankt voor de moed.

De stap naar hulp zetten, vergt moed. Deze stap heb je al genomen en dat is geweldig. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking.